Residents Internacionals

Estás en: Inicio | areas | Àrees | Residents Internacionals | Residents Internacionals

Estem en:

Oficinas Federico Soto

Paseo de Federico Soto, 4 – Entlo. 03001 Alicante

965980247

Diputada/Diputat responsable:

Juan de Dios Navarro Caballero

Informació i orientació dirigida als ciutadans residents a la província i als municipis sobre els tràmits bàsics que sorgeixen en la relació entre els ciutadans de procedència estrangera i les administracions.

Presta assistència tècnica i administrativa als ciutadans estrangers que vénen a residir a la província i requereixen conéixer les normes i tràmits relacionats amb l’administració local. L’origen d’aquesta unitat de la Diputació d’Alacant va estar a recopilar informació i que tenia com destinarios els residents europeus. En l’actualitat, aquest ventall de procedència s’ha obert donada la presència de més d’un centenar de nacionalitats a la nostra província.

La unitat compta amb convocatòries, cursos i programes propis, així com uns altres que realitza en col·laboració amb altres administracions, ambaixades, consolats i entitats sense ànim de lucre.

Per a facilitar l’accés a la informació s’ha desenvolupat una web Ciutadans Estrangers en cinc idiomes: espanyol, anglés, francés, alemany i neerlandés.

Et pot interessar: