Benvinguda

Estás en: Inicio | La Diputació | Benvinguda

Benvinguts a la pàgina web de la Diputació d’Alacant, un espai des del qual poder consultar informació sobre la institució provincial, al mateix temps que sol·licitar i tramitar, de forma fàcil i senzilla, diferents processos administratius. Aquesta és la part més burocràtica i formal, la que tothom coneix. No obstant açò, aquest portal és molt més que una eina per a gestionar serveis. És un canal bidireccional de proximitat amb el ciutadà i de proximitat amb les necessitats i demandes dels nostres ajuntaments.

La transparència, les pràctiques de bon govern i la relació directa amb la societat són algunes de les premisses sobre les quals se sustenten les línies de treball que, des del Govern Provincial, anem a dur a terme durant la present legislatura. Amb aquest objectiu posem a la vostra disposició aquest espai des del qual, amb tan sols un clic, podeu descobrir tot el que la Diputació d’Alacant fa per les persones. El manteniment de la xarxa de carreteres per a garantir la seguretat vial, l’execució d’infraestructures culturals, esportives i socials, el desenvolupament d’accions que fomenten el respecte pel medi ambient, la prestació del servei gratuït de teleasistència domiciliària les 24 hores dels 365 dies de l’any o l’optimització dels recursos hídrics són alguns dels aspectes que teniu l’opció de consultar, de forma ràpida i senzilla, en aquesta web.

A més, també podeu mantenir-vos informats de manera puntual de totes les convocatòries, beques, subvencions o programes d’ajudes que la institució provincial engega assíduament amb la màxima de millorar el vostre benestar i qualitat de vida.

Perquè per a vertebrar un territori intel·ligent, ple d’oportunitats i capaç de generar riquesa i ocupació, es necessiten administracions properes que aposten per una nova forma de fer política, a l’altura de les exigències dels ciutadans i, fonamentalment, que atenguen les seues necessitats reals.

Antonio Pérez Pérez

President de la Diputació d’Alacant

Et pot interessar: