Esports

Estás en: Inicio | areas | Àrees | Esports | Esports

Estem en:

Edificio Tucumán

Calle Tucumán, 8 03005 Alicante

965988900

Diputada/Diputat responsable:

Bernabé Cano García

Assessorament, col·laboració i suport als diferents actors que componen el teixit esportiu de la nostra província, com a ajuntaments, entitats esportives, federacions, associacions i esportistes. Organització anual de la Gala de l'Esport.

L’àrea d’Esports desenvolupa la seua activitat a través de tres línies diferenciades. En primer lloc, les pròpies organitzades per a col·laborar en la difusió i pràctica esportiva a la província. Ací estan incloses les actuals instal·lacions -pista atletisme, camp de futbol, piscina coberta, entre altres- situades en la Llar Provincial. Cal destacar els premis que s’entreguen en la Gala anual de l’Esport, els premis i beques del Certamen Llums i activitats relacionades amb la vida saludable.

En segon lloc i la principal, són totes aquelles iniciatives que es realitzen com a suport als municipis. El Pla Provincial d’Instal·lacions Esportives i el Pla d’Ajudes a Municipis (PAM) per a la pràctica esportiva representen el gruix pressupostari de l’àrea.

Com a tercera línia de treball, estan les propostes dirigides a clubs i associacions esportives, on la Diputació d’Alacant col·labora mitjançant subvencions-convocatòria del Pla d’Ajudes a Clubs (PAC) i entitats esportives de la província- i acords anuals. Tots detallats en els pressupostos anuals.

Et pot interessar: