Cultura

Estás en: Inicio | areas | Àrees | Cultura | Cultura

Estem en:

Edificio Tucumán

Calle Tucumán, 8 03005 Alicante

965988900

Diputada/Diputat responsable:

Juan de Dios Navarro Caballero

Desenvolupa plans d'ajudes i foment d'activitats culturals, així com reparació d'instal·lacions municipals en aquest àmbit. Organitza un ampli programa amb exposicions, concerts, entre altres. Col·labora amb altres administracions i/o associacions.

Els serveis que presta l’àrea se centren principalment en les campanyes de difusió cultural en la província que es desenvolupen al lardo de tot l’any, bé de manera directa o a través de convenis amb altres administracions, associacions i entitats.

Les accions principals se centren en l’àmbit de la música, les arts plàstiques i visuals, arts escèniques, beques de formació o restauracions, premis i publicacions.

A més, es publiquen convocatòries per a festes de municipis de menys de 5.000 habitants; convocatòries d’ajuda a ajuntaments de la província per a obres de rehabilitació de monuments de titularitat municipal i esglésies, qualsevol que siga la seua titularitat; i ajudes als ajuntaments de la província per a l’equipament de les instal·lacions culturals de titularitat municipal.

Gestiona la Sala d’Exposicions situada en el Palau Provincial.

Et pot interessar: