Medi ambient

Estás en: Inicio | areas | Àrees | Medi ambient | Medi ambient

Estem en:

Oficina Técnica

Avda. de Orihuela, 128 03006 Alicante

965107400

Diputada/Diputat responsable:

Mª. Magdalena Martínez Martínez

Duu a terme actuacions de protecció, millora i divulgació del medi natural, així com informació relativa a la gestió de residus. Presta assessorament als ajuntaments de la província en matèria ambiental i sostenibilitat.

La missió de l’Àrea de Medi Ambient és dur a terme actuacions de protecció, millora i divulgació del medi natural, gestió de residus i assistència a municipis en matèria ambiental i sostenibilitat.

OBJECTIUS:

1. Sensibilització i Educació Ambiental.
Labors de protecció del Medi Ambient a través d’accions de sensibilització i educació ambiental en col·laboració amb els municipis: Publicacions, xarrades, assistències a jornades de caràcter ambiental.

2. Medi natural.
Millora del Medi natural a través d’obres i serveis a realitzar tant en Espais Naturals propietat de la Diputació d’Alacant com en suport als municipis: Gestió Forestal Sostenible, manteniment de Senderes de Xicotet Recorregut, Instal·lacions Recreatives, Voluntariat ambiental per a la prevenció d’incendis forestals…

3. Residus Urbans.
Col·labora amb els ajuntaments en les campanyes de bones pràctiques (reducció, recuperació, reciclatge). ​Assessora en aquesta matèria a la Diputació d’Alacant com a membre dels diferents consorcis dels plans zonals de la província.​​​​​​​​​​​​​​

Et pot interessar: