Imatge i Promoció

Estás en: Inicio | areas | Àrees | Imatge i Promoció | Imatge i Promoció

Estem en:

Palacio Provincial

Avda. de la Estación, 6 03005 Alicante

965989054

Diputada/Diputat responsable:

Ana Iluminada Serna García

Realitza documentals sobre el patrimoni cultural, històric, mediambiental, gastronòmic, paisatgístic o personatges il·lustres alacantins, posant en valor la singularitat i idiosincràsia de tots i cada un dels municipis que conformen la província d'Alacant. S'encarrega a més de realitzar el seguiment institucional a través de les seves produccions audiovisuals, acostant i donant a conèixer la gestió institucional als ciutadans. Presta assessorament tècnic en matèria audiovisual a altres ajuntaments. Col·labora amb els municipis en l'elaboració de vídeos locals i posa a disposició de la ciutadania el seu ric patrimoni documental.

Arxiu fotogràfic. Préstec i cessió de fons de la pròpia Diputació d’Alacant, Guarda i custòdia del patrimoni fotogràfic. La unitat està situada en l’Oficina Tècnica de l’avinguda d’Orihuela. És aconsellable sol·licitar cita prèvia a través del correu de l’àrea.

Imatge. Elaboració de vídeos i àudios sobre l’activitat institucional. Documentals sobre la província per a la seua divulgació. Assessorament i assistència tècnica als ajuntaments en relació amb el tema.

Promoció Institucional. Suport tècnic i assessorament a municipis en matèria de promoció i imatge. Organització i recepció de visites guiades a la Diputació per a ajuntaments, col·legis i instituts. ​​

Et pot interessar: