Turisme

Estás en: Inicio | areas | Àrees | Turisme | Turisme

Estem en:

Patronato Provincial de Turismo Costa Blanca

Avda. Jijona, 5, Primera Planta (ADDA). 03010 Alicante (ESPAÑA)

965230160

Diputada/Diputat responsable:

Antonio Pérez Pérez

La Diputació delega en el Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, organisme autònom, la gestió i promoció turística de la província. Treballa conjuntament amb les administracions i el sector turístic en el desenvolupament d'activitats.

El Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca és un organisme autònom de la Diputació d’Alacant que té com a comesa fonamental promocionar l’oferta turística dels 141 municipis que conformen la província. Platges, gastronomia, paisatge, cultura, oci, esport o salut són només algunes de les propostes que, a través de l’assistència a fires nacionals i internacionals, organització de press, fam i blogs trips i altres accions de difusió, es duen a terme amb la finalitat d’incrementar l’arribada de turistes a la Costa Blanca.

Costa Blanca és un dels destins amb major ocupació hotelera a Espanya durant els mesos d’estiu. La projecció del destí en el mercat europeu, especialment als països nòrdics, Regne Unit i Rússia, experimenta un creixement progressiu i és una de les apostes promocionals de futur del Patronat Provincial de Turisme.

Així mateix, amb l’objectiu de fer costat als municipis ha desenvolupat convenis, acords i línies de subvencions tant amb les associacions professionals del sector com amb altres administracions.

Et pot interessar: