Assistència a Municipis

Estás en: Inicio | areas | Àrees | Assistència a Municipis | Assistència a Municipis

Estem en:

Palacio Provincial

Avda. de la Estación, 6 03005 Alicante

965988900

Diputada/Diputat responsable:

Mª del Mar Sáez Martínez

Presta assistència en matèria econòmic financera i noves tecnologies de la informació a les entitats locals de cara a cobrir aquests serveis on facen falta i reforçar la seua capacitat de gestió en la prestació dels seus serveis als ciutadans.

La província d’Alacant compta amb 141 municipis, dels quals un total de 115 municipis i 3 entitats locals menors, tenen una població inferior als 20.000 habitants. La Diputació d’Alacant com a institució subsidiària per a aquests ajuntaments disposa d’una àrea dirigida específicament a proporcionar assessorament legal i administratiu a aquestes administracions locals que no compten amb funcionaris d’habilitació estatal.

En la llei d’hisendes locals, estan previstos els llocs derivats de la Secretària General, Intervenció i Tresoreria. La institució conscient de la importància que els ajuntaments i per extensió els seus ciutadans compten amb els mitjans suficients, dóna suport i assessorament especialment en representació legal lletrada i en tots aquells que són sol·licitats com puga ser formació de la resta d’empleats públics de manera gratuïta.

Et pot interessar: