Avda. Estación, nº 6 03005 Alicante – Telf. 965 98 89 00

Servei Assistència Municipis

Presta assistència en matèria economicofinancera i noves tecnologies de la informació a les entitats locals de cara a cobrir estos servicis on facen falta i reforçar la seua capacitat de gestió en la prestació dels seus servicis als ciutadans.

On estem

 

Palacio Provincial
Avda. de la Estación, 6
03005 Alicante
Tfno.: 965 98 89 00
sam@diputacionalicante.es

Diputat responsable:

Javier Gutiérrez Martín

Seguir en xarxes socials

  La província d’Alacant compta amb 141 municipis, dels quals un total de 115 municipis i 3 entitats locals menors, tenen una població inferior als 20.000 habitants. La Diputació d’Alacant com a institució subsidiària per a aquests ajuntaments disposa d’una àrea dirigida específicament a proporcionar assessorament legal i administratiu a aquestes administracions locals que no compten amb funcionaris d’habilitació estatal.

  En la llei d’hisendes locals, estan previstos els llocs derivats de la Secretària General, Intervenció i Tresoreria. La institució conscient de la importància que els ajuntaments i per extensió els seus ciutadans compten amb els mitjans suficients, dona suport i assessorament especialment en representació legal lletrada i en tots aquells que són sol·licitats com puga ser formació de la resta d’empleats públics de manera gratuïta.

   

   

  No s'ha trobat cap entrada.
  No s'ha trobat cap entrada.
  No s'ha trobat cap entrada.

  Convocatòries i Anuncis

   

  No s'ha trobat cap entrada.