Avda. Estación, nº 6 03005 Alicante – Telf. 965 98 89 00

Servei Assistència Municipis

Presta assistència en matèria economica-financera i noves tecnologies de la informació a les entitats locals de cara a cobrir aquests serveis on calguin i reforçar la seva capacitat de gestió en la prestació dels seus serveis als ciutadans.

On estem

 

Palacio Provincial
Avda. de la Estación, 6
03005 Alicante
Tfno.: 965 98 89 00
sam@diputacionalicante.es

Diputat responsable:

Seguir en xarxes socials

La província d’Alacant compta amb 141 municipis, dels quals un total de 115 municipis i 3 entitats locals menors, tenen una població inferior als 20.000 habitants. La Diputació d’Alacant com a institució subsidiària per aquests ajuntaments disposa d’una àrea dirigida específicament a proporcionar assessorament legal i administratiu a aquestes administracions locals que no compten amb funcionaris d’habilitació estatal.

En la llei d’hisendes locals, estan previstos els llocs derivats de la Secretària General, Intervenció i Tresoreria. La institució conscient de la importància que els ajuntaments i per extensió els seus ciutadans comptin amb els mitjans suficients, dóna suport i assessorament especialment en representació legal lletrada i en tots aquells que són sol·licitats com pugui ser formació de la resta d’empleats públics de manera gratuïta.

 

No s'ha trobat cap entrada.
No s'ha trobat cap entrada.
Videos

 

No s'ha trobat cap entrada.

Convocatories i Anuncis

 

No s'ha trobat cap entrada.