Avda. Estación, nº 6 03005 Alicante – Telf. 965 98 89 00

Projectes Europeus

Té com a missió impulsar i posicionar al govern provincial a Europa, per a aconseguir la màxima projecció i captació en fons europeus, potenciar la imatge exterior de la Diputació d’Alacant i consolidar una cultura europea en la província.
On estem

Edifici Tucumán
Calle Tucumán, 8
03005 Alicante
Tfno.: 965 98 89 00
buengobierno@diputacionalicante.es

Diputat responsable:
Seguir en xarxes socials

La seua estratègia és consolidar la Diputació Alacant com una de les províncies capdavanteres en obtenció i gestió de fons europeus.

Entre els seus objectius estan:

-Reactivar l’ocupació en la província de  Alacant, per la qual cosa les convocatòries  dirigides a polítiques socials, de joventut, agenda digital, innovació i competitivitat amb les Pimes i el         teixit empresarial, afavorir la  eficiència energètica, la protecció i conservació del territori mitjançant unes inversions financerament eficients i sostenibles, cicle hídric,  gestió de                       residus,    esport, cultura i protecció del patrimoni històric i   turisme són algunes de les seues prioritats que poden ser susceptibles de captació de fons europeus.

-Millorar la formació, coneixement i capacitat dels municipis alacantins de la província per a obtenir i gestionar fons europeus.

-Defensar i traslladar els interessos locals com a suport al municipalismo.

-Acostar Europa a l’administració local.

Entre els seus serveis s’ofereix:

– Un Pla estratègic per a la captació de recursos europeus que determina les línies de finançament d’interès per a les entitats locals.

– Captació i gestió de fons europeus. Promoure projectes d’àmbit provincial tant per a liderar com per a ser soci en consorcis europeus.

– Jornades i fòrums sobre finançament europeu dirigits als ajuntaments, institucions i entitats de la societat civil de la província de  Alacant.

– Comunicar informació i notícies sobre els projectes en els quals col·labora o participa la Diputació d’Alacant.

La Diputación de Alicante aborda en una jornada profesional la financiación europea para proyectos tecnológicos y de comunicación

La Diputación de Alicante aborda en una jornada profesional la financiación europea para proyectos tecnológicos y de comunicación

La iniciativa, con la que colabora la Cámara de Comercio, ha estado dirigida a ayuntamientos, empresas y startups  La Diputación ...
No s'ha trobat cap entrada.
Convocatorias y Anuncios
No s'ha trobat cap entrada.