Avda. Estación, nº 6 03005 Alicante – Telf. 965 98 89 00

Formació i Recursos Humans

Impartix formació als empleats públics que presten els seus serveis en les entitats locals de la província i les assessora en aquesta matèria. Gestiona les convocatòries d’ocupació públic i d’organització interna de personal de la Diputació.”

Dónde estamos

 

Edificio Tucumán
Calle Tucumán, 10
03005 Alicante
Tfno.: 965 98 89 00
recursoshumanos@diputacionalicante.es

 

Diputada responsable:

María Gómez García

Seguir en redes sociales

  FORMACIÓ:

  Imparteix formació als empleats públics que presten els seus serveis en les Entitats Locals de la província d’Alacant així com en la Diputació i els seus Organismes Autònoms. Igualment assessora i orienta en matèria de formació a aquestes entitats.

  Presta els seus serveis a Alacant i província i els seus usuaris podran ser-hi: Personal de la Diputació i els seus organismes autònoms; empleats dels ajuntaments i la resta d’entitats locals de la província; funcionaris de la Generalitat valenciana a Alacant (mitjançant l’encàrrec de l’IVAP); càrrecs electes (conjunt d’alcaldes i regidors) per a ajudar-los en l’exercici de les seues responsabilitats polítiques.

  Tan sols, esporàdicament, participa un altre tipus de personal, en algun d’aquests casos: públic en general per al cas d’actes oberts, de tipus massiu i no pròpiament cursos (conferències, seminaris, jornades, etc.)

  Pots conéixer els plans de formació i activitats en la web: http://formacion.diputacionalicante.es

   

  A més l’ÀREA DE RECURSOS HUMANS està composta pels serveis següents:

  1. Personal: Atén les necessitats de recursos humans de la Diputació, mitjançant els processos de selecció i administració, d’acord amb la normativa vigent. Les ofertes i convocatòries es publiquen en el BOP.
  1. Desenvolupament organitzacional: Presta serveis de consultoria de Direcció i Organització, a demanda dels equips directius dels Departaments de Diputació i els seus organismes autònoms, amb la finalitat de facilitar-ne la integració d’estratègies, estructures, processos, persones i cultura de l’organització.
  1. Prevenció de Riscos Laborals i Salut Laboral: És el servei encarregat d’aplicar les mesures relacionades amb el seu nom, relacionades amb els llocs de treball – adaptació i avaluació.
  1. Unitat de qualitat: Presta serveis d’assessorament per a la implantació, millora i auditoria dels Sistemes de Qualitat de departaments de la Diputació, organismes autònoms i ajuntaments que ho sol·liciten. La finalitat d’aquest assessorament és la millora de l’eficàcia i eficiència dels serveis prestats, així com la satisfacció de les necessitats i expectatives dels clients i usuaris d’aquests serveis.​

  ​​​​​​​

   

  La Diputación de Alicante impulsa una jornada informativa sobre contratación pública

  La Diputación de Alicante impulsa una jornada informativa sobre contratación pública

  La actividad, organizada conjuntamente con la Fundación Democracia y Gobierno Local, se celebrará el lunes 21 de enero en el ...
  No s'ha trobat cap entrada.

  Convocatòries i Anuncis

   

  No s'ha trobat cap entrada.