Avda. Estación, nº 6 03005 Alicante – Telf. 965 98 89 00

Ciutadans Estrangers

Informació i orientació adreçada als ciutadans residents a la província i als municipis sobre els tràmits bàsics que sorgeixen en la relació entre els ciutadans de procedència estrangera i les administracions.
On estem
Oficinas Federico Soto
Paseo de Federico Soto, 4 – Entlo.
03001 Alicante
Tfno.: 965 98 02 47
ciudadanosextranjeros@diputacionalicante.es

Diputat responsable:

Seguir en xarxes socials

Presta assistència tècnica i administrativa als ciutadans estrangers que vénen a residir a la província i necessiten conèixer les normes i tràmits relacionats amb l’administració local. L’origen d’aquesta unitat de la Diputació d’Alacant va estar a recopilar informació i que tenia com a destinataris els residents europeus. En l’actualitat, aquest ventall de procedència s’ha obert donada la presència de més d’un centenar de nacionalitats en la nostra província.

La unitat compta amb convocatòries, cursos i programes propis, així com d’altres que realitza en col·laboració amb altres administracions, ambaixades, consolats i entitats sense ànim de lucre.

Per facilitar l’accés a la informació s’ha desenvolupat un web Ciutadans Estrangers en cinc idiomes: espanyol, anglès, francès, alemany i neerlandès.

No s'ha trobat cap entrada.
No s'ha trobat cap entrada.
Campaña sobre derecho a voto de los extranjeros en las elecciones municipales 2019
Convocatòries i Anuncis
No s'ha trobat cap entrada.