Avda. Estación, nº 6 03005 Alicante – Telf. 965 98 89 00

BOP i Impremta

El Butlletí Oficial de la Província és un Servei Públic destinat a la publicació de les Disposicions de caràcter general -ordenances i  resolucions – de les administracions públiques que operen a la província i de particulars d’interès.

On estem

 

Oficina Técnica
Avda. de Orihuela, 128
03006 Alicante
Tfno.: 965 10 74 00
bopalicante@diputacionalicante.es

 

Diputada responsable:

Julia Parra Aparicio

Seguir en xarxes socials

El Butlletí Oficial de la Província està gestionat per la Diputació a través d’aquest departament. Igual que altres publicacions oficials, el BOP és el mitjà oficial que dóna publicitat a les disposicions de caràcter general i les ordenances, així com als actes, edictes, acords, notificacions, anuncis i altres resolucions del conjunt de les administracions que operen a l’àmbit geogràfic provincial per donar a conèixer la seva gestió, fer-la més transparent i permetre la participació dels ciutadans.

A través de la Seu Electrònica de la Diputació podràs gestionar i publicar edictes en el BOP, disposant dels diferents tràmits administratius i a les diferents instàncies necessàries per a la publicació d’edictes amb certificat digital. En cas de voler inserir un anunci sense certificat, el BOP compta amb sol·licituds i procediment de consulta.

La llei 5/2002 de 4 d’abril, és la reguladora dels butlletins oficials de les províncies ia la seva pàgina trobaràs actualització de l’ordenança reguladora i la fiscal reguladora del servei, així com guies d’utilització.

 

No s'ha trobat cap entrada.
No s'ha trobat cap entrada.
No s'ha trobat cap entrada.

Convocatories i Anuncis

 

No s'ha trobat cap entrada.